Суспільство

Чернігівці все частіше купують квитки на потяги та літаки через ПриватБанк

Літо – пора відпусток і поїздок на відпочинок. За даними прес-офісу Чернігівського РУ ПриватБанку в минулому році влітку було придбано 24 тис. білетів на потяг та 420 білетів на літак у відділеннях банку.

 

Цього року купити залізничні та авіа-квитки можна в будь-якому відділенні ПриватБанку, а також:

— через Інтернет-банк «Приват24»;

— на сайтi bilet.pb.ua;

— за допомогою мобільного додатку Приват24;

— через 12 тисяч терміналів самообслуговування;

— за безкоштовним цілодобовим телефоном 3700.

Скориставшись будь-яким із вище перерахованих способів, можна обрати потрібний рейс, потяг або літак, найкращі місця та вартість, а головне — самому контролювати замовлення квитка.

Важливо, що квитки не потрібно обмінювати в касах на звичайні. Можна купити максимально за 45 діб до відходу поїзда, мінімально — за 30 хвилин до його відправлення. Є пільги для дітей до 14 років і студентів (до 50% від повної вартості проїзду). Процес придбання квитка займає не більше 2 хвилин.

Для зручності клієнтів ПриватБанк запустив послугу повернення онлайн залізничних квитків, придбаних через відділення та електронні сервіси банку. Це можна оперативно зробити на квитковому сайті, в Приват24, звернувшись в оnline-чат або за номером телефону 3700 (безкоштовно з мобільного). Умови в інтернет-мережі такі ж, як і в касах, кошти повертаються покупцеві на картку, з якої були оплачені квитки. Після скасування квитка місце стає доступним уже через півгодини.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button