Суспільство

Чернігівці зможуть безкоштовно пройти обстеження молочної залози

Напередодні Дня боротьби з раком молочної залози Чернігівський медичний центр сучасної онкології проведе безкоштовний огляд для чернігівців.

18 жовтня в медичному закладі працюватимуть три кабінети, де прийматимуть пацієнтів лікарі-мамологи. У разі потреби вони скеровуватимуть на УЗД і мамографію. Усі послуги цього дня будуть безкоштовними.

За словами лікарів, жінки у віці від 45 років перебувають у категорії ризику щодо захворювань на рак молочної залози, тому вони мають проходити подібні обстеження щороку. Через це їм приділятимуть особливу увагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хворих на рак молочної залози в області щороку більше

В онкоцентрі також зазначили, що цього дня записуватися на прийом до мамолога не потрібно. Пацієнтів зустрічатимуть у холі закладу та проводитимуть до кабінетів. Лікарі здійснюватимуть прийом у порядку живої черги.

До того ж у медичному закладі розповіли, що рак молочної залози стосується не лише жінок, подібні випадки трапляються і з чоловіками. Тому пройти обстеження радять і представникам сильної статі.

Перевірити стан молочних залоз можна в будь-який інший день. В такому випадку треба записатися до лікаря, а оплата діагностичних послуг здійснюватиметься лише за витратні матеріали.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button