Суспільство

Чернігівців попереджають: не паркуйте свої автомобілі на центральних вулицях міста вночі

Для того, щоб у Чернігові забезпечити більш якісне прибирання території, особливо під час сильних снігопадів, у нічний час не залишайте свої машини припаркованими на вулицях міста. Це заважає снігоприбиральній техніці КП «АТП-2528» виконувати свою роботу.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міськради.

Також задля створення умов для роботи снігоприбиральної техніки взимку вже другий рік поспіль на дев’яти вулицях міста заборонена стоянка автомобілів у нічні години. Відповідно до рішення постійної комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху така сезонна заборона триває щорічно у період часу з 22.00 до 08.00 години з листопада до 1 квітня. КП «Міськсвітло» там встановлені відповідні тимчасові знаки: 3.34 «Зупинку заборонено»,  7.4.4. «Час дії 20.00 – 8.00» та 7.2.4. «Зона дії».

 

Тимчасово заборонено паркувати автомобілі на таких ділянках центральних вулиць:

  •  вул. Рокоссовського від вул. 1 Травня до вул. Шевченка;
  •  вул. Гонча від вул. Преображенської до просп. Перемоги;
  •  вул. Мстиславська від просп. Перемоги до вул. Гетьмана Полуботка;
  •  вул. Шевченка від вул. Кирпоноса до вул. Пушкіна;
  •  просп. Перемоги від вул. Гончої до Хлібопекарської;
  •  вул. Кирпоноса від просп. Перемоги до вул. Магістратської;
  •  вул. Магістратська від Красної Площі до вул. Хлібопекарської;
  •  просп. Миру від вул. Єлецької до вул. Котляревського;
  •  вул. Г. Полуботка від вул. О. Міхнюка до Красної площі.

За прибирання території міста відповідають кілька комунальних підприємств Чернігова. Тротуари та проїзну частину доріг прибирають працівники та техніка КП «АТП-2528». Комунальні ЖЕКи, ОСББ та ОЖБК відповідальні за міждворові проїзди та прибудинкові території біля багатоповерхівок. До очищення парків і скверів долучаються працівники КП «Зеленбуд».

У Чернігові визначений перелік вулиць, проспектів, площ, тротуарiв, територій міста, які упродовж зимового періоду у денну та нічну зміну прибирає техніка КП «АТП-2528».

Також звертаємо увагу керівників підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, що прибирання власних, прилеглих та закріплених територій треба забезпечувати в цілодобовому режимі.

Ще статті по темі

Back to top button