Суспільство

«Чернігівводоканал» попереджає чернігівців про дефіцит води

На мешканців Чернігова очікує дефіцит питної води. Про це повідомили у КП «Чернігівводоканал» на сторінці у Фейсбук.

«Через підвищення температури повітря та зростання об’ємів використання питної води, в деяких районах міста в години пікових навантажень спостерігається падіння тиску води в мережі.
На сьогодні КП «Чернігівводоканал» практично не має можливості вплинути на цей процес, оскільки насосна станція водопроводу, яка до війни забезпечувала 1/3 Чернігова водою, була знищена артилерійськими та бомбовими ударами ворога. Наразі комунальне підприємство постачає практично максимально можливі обсяги питної води в місто.

Просимо мешканців Чернігова не витрачати питну воду без особливої потреби.
Окрім цього, звертаємо увагу споживачів на те, що запаси питної води в оселях мають бути поновлені з урахуванням усіх, хто там мешкає.

Підприємствам, організаціям і всім споживачам рекомендуємо скоротити використання питної води з 07.00 до 09.00 та з 19.00 до 21.00.

Будь-які витоки води з мереж буде усунено шляхом перекриття цих мереж до моменту ліквідації причини витоків балансоутримувачем.

Перепрошуємо за можливі тимчасові проблеми з водопостачанням та сподіваємось на розуміння і вашу підтримку.

Про виникнення аварій на водопровідних і каналізаційних мережах просимо повідомляти цілодобово за номером телефону 0800-50-50-51», – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button