Суспільство

Чи готує мер Атрошенко подарунок містянам до Нового року?

Під час ранкової наради чернігівський міський голова Владислав Атрошенко доручив своїм заступниками зустрітися з представниками бізнесу Чернігова. Наближаються новорічно-різдвяні свята, і місто вже треба починати одягати у святкову ілюмінацію. Робити це слід спільно, наголосив міський голова. І пообіцяв, що Чернігів буде неймовірно красивим на Новий рік.

«Щоб у нас не було так: хто у ліс, а хто по дрова, ми будемо прикрашати Чернігів спільними зусиллями. Бізнес теж має долучитися і прикрасити свої приміщення, особливо ті, що в центрі міста. Ми намагатимемося робити все для того, аби Чернігів у ці святкові дні мав охайний і красивий вигляд, зокрема центральна частина міста і сквер Попудренка», — сказав Владислав Атрошенко.

А от чи готує мер Атрошенко подарунок містянам до Нового року?

Відомо, що Владислав Атрошенко полюбляє до свят балувати чернігівців дорогими презентами, наприклад, концертами за участю зірок української естради. Чи буде щось подібне на Новий рік або, можливо, мер готує інший сюрприз?

На це запитання ЧЕline Атрошенко відповів філософськи.

«Найголовніший подарунок – це зростання мінімальної заробітної плати. От як ми розберемося з цими зарплатами, тоді думатимемо і про наступні подарунки», зазначив чернігівський міський голова.

Ще статті по темі

Back to top button