Суспільство

Чи вітатимуть чернігівські чоловіки своїх жінок із 8 Березня і що даруватимуть

В Україні хочуть скасувати свята 8 Березня та 1 Травня. У Мережі вже з’явився відповідний проєкт закону. Він, зокрема, передбачає заміну 8 березня на 25 лютого – на честь дня народження Лесі Українки.

Але багато чоловіків звикли вітати жінок із Днем весни саме 8 Березня. Тож чи робитимуть це цьогоріч? І що даруватимуть своїм коханим жінкам?

Сергій Павленко

Раніше справді вітав – квітами, парфумами або якоюсь обновкою… Зараз ця дата стала як 23 лютого. Тому, мабуть, подарунки дружина отримає з нагоди якоїсь нашої родинної дати, наприклад, першої зустрічі (теж був березень).

Михайло Жирохов

Уже багато років у моїй родині немає такого свята. Але доньці намагаюсь цього дня щось приємне подарувати. Але без прив’язки до свята.

Сєргєй Карась

Щодо того, чи привітаю всіх жінок – не певен. Точно привітаю дружину та тещу. Чув ще, що репер Семар (мій творчий псевдонім) працює над ідеєю пісні для жінок-військовослужбовиць, але не впевнений, чи встигнемо саме до 8 березня. Щодо подарунків – хай залишиться поки що таємницею (бо раптом дружина прочитає).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома письменниця Олена Печорна – про свої нинішні пріоритетні заняття

Вадим Балінський

Зазвичай у чоловіка є кілька жінок, яких він любить, поважає – мати, дружина, донька. Уявіть собі, як маленькій донечці буде приємно, коли тато чи дідусь подарують їй квіти! Це підніме самооцінку навіть дівчинці з дитячого садочка.

І як приємно буде жінці, яка поруч із чоловіками боронить нашу країну, зайвий раз відчути – ми разом наближаємо Перемогу. І вважаю, що в окопах, наприклад, Донбасу чи Херсона, саме 8 березня жінка відчує: вона берегиня не тільки домашнього затишку, а й усієї країни.

Сергій Воробйов

Я вже давно свою дружину вітаю не 8 березня, а 1 березня – із Днем весни. Це я сам придумав.


Денис Данилов

З 8 березня нікого не вітатиму. Взагалі ж вітаю жінок з 1 березня. Але нині всі кошти йдуть на перемогу, а не на подарунки.

Ігор Хонін

Такі свята нині не на часі. Якщо любиш, поважаєш, то треба дарувати подарунки та говорити про почуття не в дату, а саме тоді, коли любиш.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button