Суспільство

Чи їздитимуть чернігівські тролейбуси після 19-ої години частіше

Начальник Управління транспорту і зв’язку міської ради Олександр Бельський спільно з комунальним підприємством «Чернігівське тролейбусне управління» розглянув електронну петицію щодо інтервалів руху тролейбусів у вечірні години.

У відповіді на клопотання збільшити частоту руху тролейбусів після 19-ої години він повідомив, що ці пропозиції будуть обов’язково враховані при перегляді графіків руху електротранспорту.

Однак, Бєльський також додав, що наразі зміна графіків руху електротранспорту у вечірні години суттєво ускладнюється через дефіцит водіїв; зношеність рухомого складу та брак коштів на капітально-відновлювальні роботи; суттєве зниження виручки за проїзд у вечірні години в порівнянні з середнім показником на маршруті.

 

Як відомо, автор відповідної петиції Дмитро Костюк писав, що сьогодні інтервали руху тролейбусів на міських маршрутах після 19 години становлять 30-40-50-90 хв.

За рахунок випусків на кожен маршрут не менше трьох одиниць рухомого складу та збільшення маршрутної швидкості у цей час у зв’язку з меншою завантаженістю доріг пан Дмитро пропонував зменшити вечірньо-нічні інтервали руху тролейбусів у місті до мінімально прийнятних 20-30 хв.

570b3bed09e4d%D1%96%D1%83%D0%B0%D0%B5[1]

Петицію підписали 264 особи з 250 необхідних.

Джерело: val.ua

Ще статті по темі

Back to top button