Суспільство

Чоловік зі Сновська ризикнув і став підприємцем

Закінчивши професійно-технічне училище та здобувши професію взуттєвика з індивідуального пошиву взуття, Віктор Литвин зі Сновська майже 6 років пропрацював у Територіальному центрі соціального обслуговування  населення.

Неповний робочий день, відповідно, мізерна заробітна плата, усвідомлення того, що може і повинен зробити більше для своєї родини – це ті чинники, які змусили його прийняти непросте для будь-якої людини рішення – звільнитися з роботи. Мріяв відкрити власну справу, дружина підтримала.

По допомогу Віктор Литвин звернувся до центру зайнятості, де відвідав інформаційний семінар, проконсультувався у спеціалістів, а також пройшов профдіагностичне обстеження, результати якого й підтвердили правильність його намірів.

Власних коштів на організацію бізнесу не вистачало, тож вирішив скористатись підтримкою служби зайнятості: пройшов цільові курси «Підприємець-початківець», захистив бізнес-план й отримав одноразову виплату допомоги з безробіття. На ці кошти добудував власне приміщення в центрі міста, докупив інвентар і почав надавати послуги з ремонту взуття.

Уже п’ятий рік підприємець успішно працює і має чимало клієнтів.

Джерело: Сновський районний центр зайнятості

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button