Суспільство

Community policing: чернігівець повідомив до поліції про нетверезого водія

Близько опівночі на лінію «102» надійшло повідомлення від небайдужого чернігівця, що на проспекті Миру він бачить чоловіка, поведінка якого дуже схожа на алкогольне сп’яніння. Невідомий сідає за кермо легковика ВАЗ-2004 і збирається їхати. Заявник також вказав колір і номерний знак авто.

Відпрацьовуючи інформацію, один з екіпажів патрульної поліції помітив і зупинив автомобіль, про який ішлося в орієнтуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні затримали чернігівців, що можуть бути причетними до крадіжки з авто (Фото)

З’ясувалося, що за кермом перебував 29-річний житель Чернігова. Від самого початку спілкування інспектори помітили у водія зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу Drager. Результат виявився позитивним — 2,25 проміле.

Також під час перевірки інформації про кермувальника виявилося, що він взагалі не має права керувати транспортними засобами.

Патрульні склали на громадянина два адмінматеріали: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) КУпАП.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button