Суспільство

Cвій сотий день народження відзначила мешканка Прилук

30 липня 2019 року свій сотий день народження відзначила мешканка міста Прилуки, уродженка села Канівщина Прилуцького району Чернігівської області, Парасковія Григорівна Загреба.
У ювілярки було нелегке життя, з 1944 по 1958 рр. працювала в колгоспі, з 1959 року до виходу на заслужений відпочинок пропрацювала на різних робітничих посадах в Українській дослідній станції міста Прилуки, у 1975 році пішла на пенсію.
У далекі 1941 роки чоловік Парасковії, Пилип Анатолійович Загреба, пішов на війну.
Після закінчення Другої світової війни в родині народилося четверо дітей: двоє синів та двоє доньок.
Але, позитивне ставлення до життя, напевне, й стали вирішальними причинами досягнення Парасковії Григорівни такого поважного віку. Зрозуміло, що пані Парасковія пережила багато труднощів та мужньо йшла через усі негаразди, що випали на її долю.
У цей святковий день не залишили поза увагою іменинницю посадовці Прилуцької міськради: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко та начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш.
Посадовці щиро привітали ювілярку, вручили Почесну грамоту Прилуцької міської ради, подарували квіти й грошову допомогу.
На сьогодення іменинниця живе у Прилуках, троє дітей також проживають у місті. Діти завжди поруч і по черзі доглядають та проживають із матір’ю.
фото: мережа iнтернет
Джерело: Priluki.city

Ще статті по темі

Back to top button