Суспільство

Де краще всього відпочити влітку: тури на Маврикій та Сейшели?

Серед усіх островів найбільш підходять для відпустки Маврикій та Сейшели. Їх омиває Індійський океан. Маврикій – найбагатша країна Африки з райською природою. Вона вабить білосніжним піском і сотнею розкішних готелів. Острів здивує кратерами сплячих вулканів, екзотичними тваринами та зеленими тропіками.

Маврикій: особливості та пам`ятки

Шанувальники дайвінгу прийдуть у захват від коралових рифів. Ті, що надають перевагу аристократичному відпочинку, зрадіють верховій їзді. Гольф та спа-процедури не дадуть часу нудьгувати.

Помітно, що колись острів був французькою колоною: жителі на диво освічені, толерантні та харизматичні. Низький рівень злочинів дозволяє не переживати щодо своєї безпеки.

Найближчий сусід острова Маврикій – Мадагаскар. Маврикій знаходиться на півдні Індійського океану, завдяки чому клімат надзвичайно теплий та м’який. Всі пляжі на острові суспільні. Туристи можуть відвідувати різноманітні екскурсії, знайомитись з підводним світом океану. Тури на Маврикій можна проглянути тут https://www.yana.kiev.ua/country-44-mavrikii.html.

У кожному готелі є бар, басейн, ресторан, спа-салон, магазини.

Так як острів оточений кораловими рифами, сильних хвиль немає. Це робить його ідеальним для відпочинку з дітьми.

myipyelt4dhnk8u1iw4bg7pcb

Краса, гідна захоплення

Переважно острів відвідують заможні європейці. Це відбилося на цінах. Вартість туру на Маврикій залежить від кількості днів перебування та рівня готеля.

Півстоліття тому острів здобув незалежність від Британії. Так як він утворився від вулкану, його природа принадна для чайних, табачних та тростникових плантацій.

Природні ресурси Маврикія вивели його на третє місце серед африканських країн в економічному плані. Змішання багатьох релігій та народних традицій створили самобутню та багатогранну культуру. Тут можна зустріти мечеті, християнські храми, індуські собори. Вдень тут можна займатися рибалкою та дайвінгом, ввечері, коли запалюють вогнища, приєднатися до запальних танців.

Перлинами острову є:

  • озеро Лулу;
  • ріка Дракона;
  • гора Ціплятко;
  • семикольорові піски;
  • національний парк Чорної ріки;
  • ліс акацій.

Вдало відпочити можна на довгому, заросшому казуаріями пляжі Бель Мар. Уваги заслуговує столиця острову Порт-Луїс, ботанічні сади Сивузагура Рамгулама, місто Мока. У спа-центрах можна спробувати таласотерапію, гідротерапію, бальнеотерапію, антицелюлітний креольський масаж бамбуковими паличками. Тут пропонують полікуватися солоною, мінеральною, прісною водою, багнюкою, глиною, мулом, морською сіллю, спробувати натуральну косметику.

Сейшели: достойний відпочинок для аристократів

По рівня комфорту та краси природи Маврикію відповідають Сейшельські острова. Їх налічується близько сотні, 82 з яких – безлюдні. Прозора вода, білий пісок та палюче сонце дозволять зробити гарні знімки.

Столиця островів – Вікторія – розташована на острові Має. У ній є аеропорт, куди прибувають туристи. Це єдиний великий порт на островах. Раніше Сейшели були прихистком піратів. Зараз це престижний курорт для «вершків» суспільства. Найбільшою популярністю Сейшели користуються у молодих закоханих пар. Це вдале місце для медового місяця. Тури на Сейшели можна замовити тут https://www.yana.kiev.ua/country-66-seishelskie-ostrova.html.

Головними туристичними об’єктами островів являються:

  1. Острів «Бьорд», який називають пташиним раєм. Тут можна зустріти найрідкісніші види птахів;
  2. Національний заповідний Майська долина, де росте віяльна пальма.
  3. Ла Діг. Завдяки невисоким горам, спека тут переноситься легше. Острів населяють райські мухоловки, які зображені на гербі країни.

Дехто говорить, що такої незайманої та чистої природи, як на Сейшелах, немає ніде. Замовити тур на будь-який з островів можна в агентстві YANA Luxury Travel & Concierge .

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button