Суспільство

Де відпочиватимуть політики і чиновники Чернігівщини?

Літо – період відпусток, сонця і гарного настрою. Відпочивають усі, зокрема і наша політично-управлінська верхівка міста та області. Тому ЧЕline вибірково поцікавився, як проведе літній відпочинок наша «верхівка», щоб, так би мовити, прості люди мали на кого рівнятися.

Сергій Воробйов, депутат Чернігівської міської ради: «Не впевнений, що цього літа буду відпочивати. Але якщо відпочивати, то краще в Україні. Можливо, виділю кілька днів після робочого відрядження для дайвінгу в Туреччині. А так Львів, Одеса, Снов, Батурин».

Юрій Власенко, член виконкому: «Буду в Україні відпочивати. Під Одесою. Є там у нас улюблене місце – Южне. Потім на Десні, на Снову».

Арсен Дідур, заступник голови обласної ради: «Ще не знаю. Визначусь із навантаженням на літо і тоді вирішу, де відпочиватиму»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я відпочив»,- Атрошенко поділився враженнями після відпустки

Олександр Ломако, заступник чернігівського міського голови: «Ще не знаю. У мене дружина питаннями відпочинку займається».

Микола Конопацький, керівник обласного управління освіти: «Поки не збираюсь відпочивати. Але якщо це буде, то днів 10 і точно Україна. За кордоном я взагалі жодного разу не відпочивав. Можливо, Львів, можливо, Закарпаття».

Ніна Лемеш, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА: «Точно поїду з сім’єю до мами на Полтавщину. А далі – не знаю. Ще вирішуємо з чоловіком. Загалом за кордоном відпочивала тільки два роки тому – в Болгарії».

Дмитро Лавренюк, керівник КП «ЧТУ»: «Ще не вирішив. В Україні. Місто Чернігів».

Андрій Черненко, заступник чернігівського міського голови:  «Я сумніваюсь, що буду цього літа відпочивати. Я і минулого літа не відпочивав. Може, якісь там 3-4 дні, то це вже тут десь, у ліс, на річку, може».

Ольга Хоніч, заступник чернігівського міського голови: «Мабуть, цього літа у відпустку не піду. Я влітку не люблю відпочивати. Дуже багато роботи – і підготовка до навчального року, і до Дня міста. Вже відпочила наприкінці квітня в Єгипті. Доволі бюджетний відпочинок».

Сергій Журман, депутат Чернігівської обласної ради: «У селі. На Полтавщині. На моїй Батьківщині. Ми завжди там відпочиваємо. Раніше виїжджали з дітьми на море, на Одещину, але цього року не вдасться, бо у старшої доньки свої плани».

Олександр Кодола, народний депутат України: «Ще не знаю. Поки що працюю. Відпустка буде тільки в серпні. В Україні точно відпочиватиму, але де – ще не визначились. Можливо, Закарпаття, можливо, десь ще»

Сергій Сергієнко, заступник голови Чернігівської ОДА: «Взагалі дуже хотілося б відпочити на Десні. Надзвичайно полюбляю відпочинок на рідній Чернігівщині. У нас такі краєвиди, яких ніде немає. Зокрема на моїй рідній Новгород-Сіверщині».

Сергій Калюжний, керівник управління архітектури і містобудування: «Я не хочу на це запитання відповідати. Це моя особиста справа. Чому я повинен вам розповідати?»

Віталій Хрустицький, керівник КП «Муніципальна варта»: «До чого це питання? Може, ви до мене з сім’єю ще заїдете? Я дуже не люблю, коли влазять в моє особисте життя».

Далі головний «вартовий» міста поцікавився, де відпочиватимуть журналісти, і сказав, що ми перекручуємо факти, які саме – уточнити не захотів.

Питали ще депутата міської ради Павла Вовка, який відмовився відповідати, оскільки не зміг по телефону ідентифікувати нас як журналістів. На запитання, чи готовий розказати про відпочинок своїм виборцям, спершу поцікавився, з якого округу телефонують. А коли не збіглося з його, відповів «От питайте депутата зі свого округу, де відпочиватиме. А я своїм виборцям розкажу».

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Какие все правильные,а как к делу так все за бугор жопы греть на берегу моря или океана

Back to top button