Суспільство

«День піжам»: чернігівців запрошують долучитись до акції і підтримати дітей у лікарнях

27 листопада «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні» запрошує всіх українців долучитися до благодійної акції «День піжам». Під час цього щорічного заходу піжама служить символом, який має підвищити усвідомленість українців про те, що дітям в лікарнях потрібна підтримка. Ми всі одягаємо піжаму, коли хворіємо чи коли хочемо домашнього затишку, та лише раз на рік ми можемо одягнути піжами, щоб зробити світ кращим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екоакція: в Козельці висадили близько сотні дерев (Фото)

Цього року всеукраїнський «День піжам» відбудеться вдруге в Україні. У цей день Фундація запрошує всіх одягнути піжаму на роботу чи в школу, щоб долучитись до цієї благодійної ініціативи та підтримати дітей, які проходять довготривале медичне лікування, та їхні родини.

Щоб підготуватися до акції «День піжам» і дізнатися більше про неї, перейдіть на dp.rmhc.org.ua/about.

Щоб взяти участь у благодійній ініціативі, потрібно зробити фото у своїй улюбленій піжамі на роботі, навчанні чи вдома, опублікувати фото у своїх соціальних мережах із хештегом #деньпіжам або #вдягаюбопідтримую та зробити благодійний внесок на сайті Фундації rmhc.org.ua/donate.

Торік до акції приєдналося 35 зірок, лідерів думки і блогерів, що зробили фото в піжамі й узяли участь у флешмобі, запросивши всіх долучитися до акції «Деньпіжам». Тисячі небайдужих українців,декілька компаній, шкіл і громадських організацій зібрались разом і зробили неоціненний внесок у відкриття та утримання сімейних кімнат Рональда Макдональда в дитячих лікарнях по всій Україні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button