Суспільство

Депутат допоміг вбратися до випускного

Одинадцятикласниця чернігівської школи №30 Анна Вітенко, як і всі дівчата, неодноразово подумки уявляла свій шкільний випускний вечір і святкову сукню.

Аня добре навчається, особливо захоплюється історією, займається в Малій Академії Наук. Мріє стати журналістом. Про це розповідає щотижневик «Весть». Здавалося б, у дівчини з таким світлими прагненнями і життя має бути легким. Проте насправді все не так.

Аня переїхала до Чернігова два роки тому з кримського Судака, де залишились її батьки. У Чернігові дівчина живе зі старшою сестрою. Проте вона не в змозі повністю забезпечувати Анну. Але мрії мають здійснюватися.

Тож із святковим вбранням до випускного вечора Анні погодився допомогти народний депутат України Валерій Давиденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випускниця Ніжинського вишу прославилась на телеканалі СТБ

Щороку в усіх шести районах 208-го округу медалісти отримують від депутата подарунки і матеріальну допомогу. Валерій Миколайович завжди заохочує тих, хто добре навчається. Зокрема Ані вирішив допомогти не тому, що вона переселенка, хоча і на це зважав, а через те, що вона старанна і не лінується.

Аня вибрала сукню в ТРЦ «Голівуд» у крамниці українського дизайнера Тетяни Вовк. Обновка коштувала 2700 гривень. До випускного вбрання купили й взуття (2800 грн).

60772527_349294132393276_2347493209753518080_n

Фото Марини Забіян

Ще статті по темі

Back to top button