Суспільство

Депутат обласної ради долучається до розвитку Кіптівської громади

*Актуально

Депутат Чернігівської обласної ради від «Нашого краю» Олександр Демиденко порушив низку проблемних питань Кіптівської громади – на сесії обласної ради він подав відповідні запити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Михайло-Коцюбинській громаді мають намір відкрити ЦНАП

Вони, зокрема, стосуються необхідності ремонту приміщення Чемерської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та забезпечення її кисневими концентраторами, проведення капітального ремонту сільського будинку культури у селі Красилівка та виконання теплової модернізації будівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у селі Прогрес. Депутат облради від «Нашого краю» уточнив, що запити, підтримані сесією, підготовлені після зустрічей із жителями Кіптівської громади.

За словами Олександра Демиденка, Кіптівська громада створена однієї з перших в області й активно розвивається. Водночас, означені проблеми потребують значних капіталовкладень і підтримки з боку обласної та державної влади. «Освітні послуги й сфера охорони здоров’я є тими чинниками, що визначають якість життя в громаді, а тому ми маємо об’єднувати зусилля і створювати хороші умови для жителів сільських населених пунктів», — наголосив він.

Як повідомлялося, депутати Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» на сесії подали 20 запитів, що стосуються необхідності вирішення кількох десятків проблемних питань жителів регіону.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button