Суспільство

У Михайло-Коцюбинській громаді мають намір відкрити ЦНАП

*Актуально

Відкрити Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) мають у Михайло-Коцюбинській громаді, що поблизу Чернігова. До цього процесу долучається депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Олександр Демиденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий переможець довиборів у Михайло-Коцюбинській громаді

«Питання створення ЦНАПу в Михайло-Коцюбинській громаді обговорили вчора з першою заступницею голови Чернігівської облдержадміністрації Оленою Бойко», – повідомив він. До кінця цього року в Михайло-Коцюбинській громаді планують підготувати до роботи ЦНАП. Для цього в частині адміністративної будівлі, що перебуває в комунальній власності селищної ради, запроєктували капітальний ремонт і модернізацію приміщення.

183326692_181456793827600_2441772142862103690_n

За словами Олександра Демиденка, Михайло-Коцюбинська територіальна громада потребує державної підтримки для відкриття власного ЦНАПу. «Разом із пані Оленою відвідали приміщення, де планується після ремонту відкрити сучасний адмінцентр. Розташоване воно на першому поверсі, аби зробити ЦНАП доступним і зручним для всіх категорій місцевих жителів», – зазначив депутат облради.

Він переконаний, що ЦНАП – важлива установа для кожної громади, оскільки вона забезпечує надання значної кількості адміністративних послуг безпосередньо в громаді, без необхідності звернення до будь-яких організацій та установ.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button