Суспільство

Депутат обласної ради допомагає Михайло-Коцюбинській громаді (Фото)

*Актуально

Новообраний депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Олександр Демиденко продовжує підтримувати жителів Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «НАШ КРАЙ» на Чернігівщині закликає політсили до спільної роботи

У період пандемії коронавірусу важливо не забувати користуватися засобами захисту, насамперед носити захисні маски в публічних місцях. Як і раніше, найбільш наближеними до небезпеки залишаються медичні працівники, тому депутат облради передав працівникам Михайло-Коцюбинської амбулаторії захисні маски. Олександр Демиденко ознайомився з відремонтованою за його кошти палатою денного стаціонару.

Відвідав він і кілька освітніх закладів у громаді. «Якісна освіта дітей – це наше майбутнє, а тому вкрай необхідно створювати хороші умови для навчання дітей у сільських школах», – переконаний Олександр Демиденко. Він передав шкільні меблі для учнів одного з класів Пакульської загальноосвітньої школи, де навчаються понад 80 дітей. Учні школи села Ковпита отримали сучасний телевізор для використання його в навчальному процесі. Це покращить їхні умови навчання та мотивуватиме здобувати нові знання. Школярі 4-го класу в селі Ведильці теж зможуть навчатися з використанням сучасних методів завдяки новому ноутбуку. Ще один ноутбук Олександр Демиденко подарував у дитячий садок смт Михайло-Коцюбинське.

Депутат Чернігівської облради від «Нашого краю» наголосив, що і надалі працюватиме для покращення життя в Михайло-Коцюбинській громаді, а також має плани щодо поліпшення соціального захисту людей старшого віку в ОТГ.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button