Суспільство

Депутат Сновської громади пропонує запровадити централізований збір сміття у селах

*Актуально

Депутат Сновської міської ради від партії «Наш край» Павло Солодовник пропонує централізовано збирати сміття у селах громади. Пілотний проєкт він має намір реалізувати в рідному селі Кучинівка.

«Провів зустріч із начальницею комунального підприємства «Сновська ЖЕД» Ганною Кошовою, з якою обговорили деталі організації подворового вивозу сміття в Кучинівці», — повідомив Павло Солодовник.

За його інформацією, процес підготовки перебуває на завершальній стадії, депутат звернувся до земляків активно долучитися до цього проєкту.  Наразі є плани, щоб трактор двічі на місяць забирав мішки зі сміттям біля дворів усіх охочих. Списки селян по вулицях вже зібрані і передані до Сновської міської ради для обрахунку тарифу.

Солодовник

«Чим більше буде бажаючих – тим дешевший тариф. Ми можемо разом зробити наше село чистішим і ще більш комфортним», — зазначив депутат від «Нашого краю».

На думку Павла Солодовника, на місяць за вивіз сміття сільські мешканці Кучинівки сплачуватимуть символічну суму. Зробити рідне село чистішим зголосилися більше сотні кучинівців.

«Мій принцип простий: знайти 1000 причин і можливостей, щоб зробити, аніж 1000 слів і нарікань, щоб не робити», — зауважив депутат Сновської міської ради.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

 

 

 

Ще статті по темі

Back to top button