Суспільство

Депутат Сновської міськради пропонує підтримати селян, передбачивши виплати на молодняк великої рогатої худоби

*Актуально

Депутат від «Нашого краю» Сновської міської ради Павло Солодовник пропонує підтримати селян, передбачивши виплати господарствам на молодняк великої рогатої худоби. Відповідний депутатський запит підтримали його колеги під час сесії Сновської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» вимагає дотримання законності в роботі Чернігівської облради

За словами Павла Солодовника, до нього звернулися жителі села Кучинівка з проханням допомогти вирішити проблему, що виникла після перегляду урядової програми підтримки сільського господарства. Раніше ця програма передбачала дотації на молодняк великої рогатої худоби (2500 гривень за теля). Утім, у 2021 році відповідна дотація не передбачена.

Депутат від «Нашого краю», зважаючи на проблему, що стосується всіх сіл громади й області загалом, підготував депутатський запит, що був проголосований на сесії Сновської міської ради.

«Попросив Сновську міську раду звернутися із письмовими листами до Чернігівської обласної ради та Чернігівської обласної державної адміністрації з проханням допомогти селянам, проаналізувати можливі варіанти виходу із ситуації, розробити та затвердити програму підтримки сільського господарства, що передбачала б фінансову допомогу людям, які тримають молодняк ВРХ. Депутатам дякую за підтримку. Сподіваюся на позитивний фінал цієї історії», – наголосив Павло Солодовник.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button