Суспільство

Депутата Чернігівської міськради публічно «вигнали» з партії

Як ми вже повідомляли, Чернігівська міська організація політичної партії «ДемАльянс» прийняла рішення про виключення з партії депутата Чернігівської міської ради Сергія Кирієнка.

Сьогодні про це згадали і у сесійній залі на 34-й сесії. «Його погляди розходяться з політикою нашої політ сили», — наголосив голова фракції «ДемАльянс» Віктор Тарасов.

«Я не хочу, щоб моє ім’я асоціювалося з «ДемАльянсом»,- зауважив депутат Сергій Кирієнко.

Причиною «вигнання» Сергія Кирієнка з партії можуть бути нещодавні медійні скандали, пов’язані з ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутата міськради виключили з фракції

Як ми вже повідомляли, у власності депутата є трикімнатна квартира. До слова, у своїй декларації Сергій Кирієнко вказав, що купив квартиру за 50 тисяч гривень. У коментарі він пояснив, що ця квартира спочатку належала його батькам, а ось у минулому році перейшла до нього. Але він оформив квартиру через договір купівлі-продажу за мінімальну оціночну вартість.

Відмітимо, що площа квартири становить 48,7 кв.м., а на сайтах оголошень квартира такої квадратури коштує близько 500 тисяч гривень. Після, фракція «ДемАльянсу» у Чернігівській міській раді почала проводити внутрішнє розслідування за цим фактом.

Окрім того, Сергій Кирієнко є головою комісії, яка вирішує долю чернігівської школи № 10. На засіданнях комісії він неприховано відстоює ідею закриття школи.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Давно надо было выгнать, ему интереси людей не нужны.

  2. Ему во всем надо отчитаться Царю. Как Царь скажет , так пан Кириенко и сделает

  3. Повзучий гад. Дзвін монет для нього дорожчий за дітей. Напевно, комусь із його родичів ще й земельну ділянку видали, щоб голосував «правильно».

Back to top button