Суспільство

Депутати Чернігівської облради підтримали питання посилення соціального захисту ветеранів АТО/ООС

*Актуально

Депутати Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» підтримали низку рішень щодо посилення соціального захисту учасників АТО/ООС. Як повідомила керівник фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді Ольга Чередник, відповідні рішення схвалено під час чергової сесії облради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Рознос» патрульної поліції і хакерська атака на почесних громадян

За її словами, депутати «Нашого краю», зокрема, підтримали зміни до Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, членів їхніх сімей, бійців-добровольців у Чернігівській області на 2019-2023 роки у частині виділення коштів родинам нещодавно загиблих на сході України бійців. Також проголосували за звернення до центральних органів влади щодо повернення пільгового проїзду окремих категорій громадян (йдеться про учасників бойових дій).

«Ми підтримали всі звернення, що стосуються покращення соціального забезпечення учасників АТО/ООС та членів їхніх родин, сімей загиблих», – зазначила керівник фракції «Наш край» в облраді.

На думку Ольги Чередник, також важливим серед схвалених рішень є звернення до уряду і Житомирської, Київської, Полтавської, Сумської, Черкаської обласних рад щодо виділення коштів на реконструкцію приміщень комунальної установи «Чернігівський обласний центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їхніх родин та сімей загиблих». Вона зазначила, що центр потребує поліпшення умов і насамперед відкриття стаціонарного відділення, де бійці та члени їхніх родин мали б змогу отримати повноцінну медичну, психологічну допомогу. «Сподіваємося, що звернення депутатів Чернігівської обласної ради не залишиться поза увагою на столичному рівні і колег з інших областей», – наголосила Ольга Чередник.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button