Суспільство (відео)

«Рознос» патрульної поліції і хакерська атака на почесних громадян (Відео)

Хвилиною мовчання розпочали чергову президію Чернігівської обласної ради – у пам’ять про загиблих на війні в серпні уродженців Чернігівщині. Далі перейшли до критики. Дісталося патрульній поліції.

«Перше – неетична поведінка. Друге – це патрулювання в місцях без проблискових маячків. Третє – самі порушують правила дорожнього руху», — Сергій Журман, депутат Чернігівської обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерія Зуба звільняють із посади головного онколога області

Критикували, бо не хотіли виділяти їм кошти. Далі. Визначення почесних громадян цього року буде за новою схемою, не через інтернет-голосування. Винні хакери.

«Проте невстановленими особами на офіційний сайт Чернігівської обласної ради була здійснена хакерська атака. Причому я свідок цього, перебував тоді на роботі», — Ігор Вдовенко, голова Чернігівської обласної ради.

Двох почесних визначать безпосередньо депутати в сесійній залі. Наступне. Об’єкти управління комунального майна просять і просять додаткових коштів. Тепер ніжинським комунальним лісникам – 2 мільйони на штрафи.

«Самі працівники лісу виявили ці порубки незаконні. Але правоохоронці пішли шляхом найменшого спротиву і звинуватили в халатності ніжинських працівників», — Андрій Бунін, керівник Управління комунального майна Чернігівської обласної ради.

Серед найгостріших дискусійних питань на президії можна згадати дебати про знижки на оренду для «Водафону», визначення керівництва «Ялівщини», звернення проти продажу землі та призначення регіональних керівників БТІ.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button