Суспільство

Ділові жінки Чернігівщини зібралися на черговий форум (Фото)

20 жовтня вже вчетверте відбувся Форум ділових та професійних жінок.

Про це ЧEline повідомили в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Цей форум – своєрідний майданчик для обміну досвідом, презентації напрацювань представниць як державного, так і недержавного сектору. Його учасниці представляли органи місцевої влади, бізнес-асоціації, громадські організації, у тому числі й міжнародні, підприємства, очолювані жінками.

Розпочала розмову президент Ліги ділових та професійних жінок України Ірина Дорожкіна. Вона озвучила позитивний досвід своєї організації та окреслила плани на найближчу перспективу.

Учасники зібрання озвучували думки щодо необхідності формування сучасного бачення ролі жінки у владі та громадській діяльності. Висловлювали сподівання, що подібні заходи сприятимуть розробці стратегії підтримки жіночого підприємництва місцевими бізнес-об’єднаннями.

Захід дав можливість налагодити зв’язки з провідними жінками-підприємцями, ознайомитися з кращим досвідом підтримки жіночого підприємництва в Європі. На форумі звучали історії успіху жінок, говорили про роль бізнес-об’єднань, торгівельних палат, презентували передову практику жіночого підприємництва, інноваційну діяльність.

Окрім того, відбулася презентація нової концепції розвитку Ліги ділових та професійних жінок України. Також було підписано Угоду між Лігою ділових та професійних жінок України та іншими бізнес-об’єднаннями – партнерами проекту ПРООН.

Ще статті по темі

Back to top button