Суспільство

Діти загиблих військових із Чернігівщини отримали подарунки до Дня святого Миколая

Традиційно до Дня святого Миколая, а також протягом новорічних і різдвяних свят керівництво та особовий склад територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Чернігівщини у взаємодії з органами влади та місцевого самоврядування відвідують діток загиблих воїнів Чернігівщини (а також зниклих безвісти та тих, хто потрапив у полон), передаючи їм святкові подарунки.

Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Днями подаруночки до Дня святого Миколая отримали дітлахи в Бобровиці, Корюківці, Варві, Коропі та Носівці. До деяких із них святий Миколай завітав особисто, щоб привітати та вручити подарункові пакунки. А діти у відповідь порадували Чудотворця піснями та віршиками.

«На цьому військовослужбовці ТЦК та СП Чернігівщини не зупиняються та протягом новорічних і різдвяних свят продовжуватимуть вітати діток загиблих воїнів Чернігівщини (а також зниклих безвісти та тих, хто потрапив у полон) з прийдешніми святами, адже в нелегкі для кожного з нас часи дуже важливо підтримувати дітей, аби навіть в умовах повномасштабної війни вони зберегли свою віру у диво…

Разом ми – сила!», – йдеться в повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button