Суспільство

Дітки з околиць Чернігова отримали подарунки від військових та Миколайчика (Фото)

Учора дітки одного з районів на околицях Чернігова, які найбільше постраждали від наслідків повномасштабної війни, отримали подарунки до Дня Святого Миколая. Командувач військ Оперативного командування «Північ», Герой України та почесний громадянин міста-героя Чернігів генерал-майор Віктор Ніколюк разом з начальником ТЦК та СП Чернігівського обласного ТЦК та СП полковником Олегом Гончаруком та ініціатором заходу Оксаною Дегтярьовою передали дітлахам фрукти, солодощі, книжки та кексики.

Оксана — незалежний волонтер, яка разом з іншими небайдужими жителями організувала на своєму подвір’ї свято для малечі мікрорайону: «Ми подібні заход влаштовуємо не вперше. Востаннє це було влітку, коли до нас зверталися за допомогою. Я побачила, що коли діти отримують подарунки, вони ніби-то оживають, у них аж очі світитися починають, тому в умовах повномасштабної війни підтримувати дітей — це найголовніше! Захід ми організовували своїми силами, кожен небайдужий міг долучитися. От, наприклад, з Києва передали подарунки для дітлахів з обмежиними можливостями. Крім того, подарункові пакунки ми отримали з Польщі та Франції».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунки під подушкою: наближається свято Миколая

Подарунки дітлахам підготував і генерал-майор Віктор Ніколюк, привітавши їх з наступаючим святом: «Шановні наші дітлахи, я щиро вітаю вас з наступаючим святом і бажаю, щоб Святий Миколай виконав усі-усі ваші заповітні бажання! Не хворійте, будьте слухняними, чемними, мужніми та хоробрими на благо Української держави!».

В свою чергу, керівництво та особовий склад Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України запросили на захід справжнісінького Святого Миколая та його помічників, які розважили малечу танцями, піснями, а також допомагали вручати святкові пакунки.

На завершення, Оксана Дегтярьова подякувала українським Захисникам за їх мужність та витримку: «Кожен, хто сьогодні боронить Україну — Герой! Ми за вас хвилюємося та молимося, щоб ви всі до єдиного повернулися живі та здорові, а те, що ви повернетесь з перемогою — я впевнена на всі 100%! Наша Україна та наші воїни — найкращі, найсміливіші та найвідважніші! Я вам дякую та низько вклоняюся!».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button