Суспільство

Дитмайданчик навпроти ЦУМу у Чернігові: гумове прокриття, інклюзивне обладнання та безбар’єрний перехід (Фото)

Реконструкція дитячого майданчику на бульварі по просп. Миру від вул. Івана Мазепи до вул. Софії Русової викликала значний відгук у чернігівців. Дане місце для ігор малечі є надзвичайно популярним та відвідуваним, тож і потребувало ремонту.

Ярослав Куц, начальник управління ЖКГ: «Зараз ведеться демонтаж старого майданчику. Обладнання буде повністю фарбуватися, а несправні елементи замінюватися. Покриття нового майданчику буде гумовим – його робитиме підрядна організація з Києва. Саме гумове покриття було обране через те, що ця основа безпечніша для дітей і зручніша у використанні та обслуговуванні».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У парку навпроти ЦУМу у Чернігові прибрали дитячий майданчик

Зараз можна спостерігати, що робиться основа – копається корито, яке вкладається шаром піску і щебеню. Після влаштування верхнього гумового покриття буде повернуте на місце ігрове обладнання.

«Це буде нове інклюзивне обладнання і відреставровані старі елементи. Тобто наповнення реконструйованого дитячого майданчику враховуватиме потреби всіх дітей, у тому числі і з особливими потребами», — наголосив Ярослав Куц.

Роботи передбачається завершити до 19 вересня. Одночасно по просп. Миру від бульвару в бік вул. Пирогова буде зроблений підвищений пішохідний перехід та пандус. Це дозволить батькам з дітьми і людям, що пересуваються на візках, безперешкодно потрапляти до бульвару та оновленого майданчику.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Управління ЖКГ

Ще статті по темі

Back to top button