Суспільство

Дитсадки в Ріпках і Добрянці отримали нове обладнання

*Актуально

У селищах Ріпки і Добрянка на Чернігівщині представники обласної організації партії «Наш край» передали сучасне обладнання і необхідні речі в три місцеві дитячі садки. Про це повідомив депутат Чернігівської обласної ради від «Нашого краю» Петро Головач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитсадок у Сосницькій ОТГ отримав подарунок

За його словами, до представників політичної сили звернулися батьки вихованців і керівництво дитсадків із проханням надати допомогу. «Ми радо відгукнулися і допомогли, адже «Наш край» завжди дбає про дітей, про створення належних умов для їхнього навчання та виховання», – розказав Петро Головач.

Вихованці одного з дитсадків у Ріпках отримали сучасний музичний центр, а також комплекти постільної білизни та дитячі стільці, до іншого дитсадка завезли килимове покриття. Депутат облради особисто завітав до дитсадків і вручив подарунки. Діти підготували концертну програму. Почесним гостем заходів також став депутат Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Віктор Бистров.

Дитсадку в селищі Добрянка передали холодильник та електронні ваги. Крім того, учасниками зустрічі стали добрянський селищний голова Михайло Шабовта-Самуйліч і секретар Добрянської селищної ради Світлана Бицько. Під час заходу йшлося і про перспективи розвитку громади, зокрема перші місцеві вибори, що відбудуться в Добрянській ОТГ 22 грудня.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button