Суспільство

Для Ічнянської лікарні придбали кисневі балони

*Актуально

Депутатка Ічнянської міської ради від політичної партії «Наш край» Олена Бутурлим посприяла у придбанні кисневих балонів для Ічнянської центральної районної лікарні, що можуть бути використані для допомоги пацієнтам, зокрема й тим, хто хворий на коронавірус.

За її словами, про проблему медичного закладу повідомив виконувач обов’язків головного лікаря Григорій Ярошик і звернувся із проханням вирішити її. «Звісно, ми не залишилися байдужими до цієї ситуації і фінансову допомогу в придбанні 30 кисневих балонів для лікарні надало ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат», – розповілаОлена Бутурлим.

Адже в багатьох випадках хворим на коронавірус потрібна киснева терапія.

Станом на 2 квітня в Чернігівській області зафіксовано 5 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. Місто Корюківку та село Комарівку Борзнянського району визнано осередками спалаху інфекційного захворювання.

Як повідомлялося раніше, фракція «Наш край» у Чернігівській обласній раді підтримала виділення 117 млн грн на протидію поширенню коронавірусу в Чернігівській області. У Михайло-Коцюбинській ОТГ «Наш край» допоміг масками, антисептиками, засобами захисту тощо. Депутат від «Нашого краю» Ігор Романенко надав 160 тис. грн Городнянській лікарні для протидії поширення коронавірусу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button