Суспільство

Оренда автобуса: які види бувають

Вважається, що оренда автобуса необхідна тільки в великих містах або туристичних центрах, де є необхідність в перевезенні великих груп людей. Але на практиці послуга затребувана майже всюди: місткий транспорт використовується для обслуговування весіль та ювілеїв, спортивних подій та корпоративних заходів, і це тільки частина варіантів, кожен з яких передбачає окремий вид оренди. Найпопулярніші розберемо в статті.

Погодинна оренда

Головна зручність послуги: транспорт подається в точно зазначений термін, а оплата відбувається тільки за час використання. Погодинна оренда автобуса з водієм актуальна для обслуговування заходів (сімейних, корпоративних), де відомо про час початку і його завершення. Якщо немає необхідності щоденного використання, цей варіант — найвигідніший.

Оренда автобуса на екскурсію

Екскурсійну поїздку, з відвідуванням декількох місць, організувати набагато простіше маючи в своєму розпорядженні автобус, і не обов’язково купувати свій власний. Оренда автобуса для екскурсій вигідна з кількох причин. По-перше, водій завжди чудово орієнтується на маршруті, що дозволить уникнути неприємних ситуацій, наприклад, скласти маршрут, минаючи завантажені ділянки дороги; по-друге, для оглядових екскурсій використовується спеціальний транспорт з великими вікнами, просторим салоном, зручними сидіннями — все, щоб пасажирам було комфортно.

Оренда автобуса для шкільних заходів

Організація виїзних заходів для школярів (екскурсії, відвідування музеїв, виставок, спортивних змагань) завжди вимагає ретельної підготовки, т.к мова йде перш за все про безпеку дітей. Сидіння автобуса повинні бути оснащені ременями безпеки, а сам транспортний засіб — з розпізнавальними знаками для інформування інших учасників руху.

Оренда автобуса для трансферу

Для організації трансферу мало, щоб транспортний засіб було просто містким, важливий ще і зовнішній вигляд, особливо якщо мова йде про зустріч ділових партнерів, інвесторів. Для виконання замовлення використовуються тільки сучасні транспортні засоби, що відрізняються витриманим дизайном, комфортом, функціоналом.

Оренда автобуса для доставки і розвезення співробітників

Філії підприємств часто розташовуються або у віддалених районах міста або за його межами, тому доставка співробітників до місця роботи — знову актуальна. Необхідність в послузі виникає і в ситуаціях, коли графік роботи установи не збігається з роботою громадського транспорту. Оренда автобуса дозволяє підбирати відповідний транспорт або кілька, якщо необхідно доставляти кілька груп співробітників в різні райони міста.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button