Суспільство

До Чернігова їде «Контролер»

Сьогодні, 14 вересня, ведучий програми «Контролер» на каналі «Україна» Ярослав Куц разом зі своєю командою експертів з правових питань проведе безкоштовну консультацію громадян в центрі міста.
В Чернігові на Алеї Героїв телеканал «Україна» облаштує спеціальну зону, де кожен охочий зможе отримати консультацію щодо актуальних питань та отримати чіткий алгоритм розв’язання своєї проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівському дошкільному закладі побував «Ревізор»

Команда проєкту на чолі з ведучим, досвідченим юристом Ярославом Куцом чекатиме мешканців Чернігова, яких непокоїть робота чиновників, не влаштовують житлово-комунальні послуги чи які стали жертвами шахраїв, аби вислухати їх проблеми та надати якісні юридичні поради, як вийти зі складних ситуацій.

«Контролер їде до Чернігова в новому форматі — прямої консультативної допомоги. Виходячи з досвіду двох сезонів нашої програми стало зрозуміло, що в багатьох випадках люди навіть не знають куди й до кого звертатись по допомогу. Хоча велику кількість проблем можна вирішити правильно, звернувшись в потрібну інстанцію. Саме тому ми проведемо зустрічі з чернігівцями й підкажемо як вирішувати більшість нагальних проблем», — розказав Ярослав Куц.

Початок зустрічі о 10:00.

Ще статті по темі

Back to top button