Суспільство

До кінця року в усіх ТГ області мають запрацювати поліцейські офіцери громад

Учора, 16 серпня, начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський разом з головами ТГ та поліцейськими з Київської і Сумської областей обговорили реалізацію проєкту «Поліцейський офіцер громади».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Плисківській громаді запрацювала поліцейська станція

«Дякую тим громадам, які вже почали впроваджувати цей важливий проєкт у себе та відкрили поліцейські станції. Адже офіцер громади опікується передусім потребами місцевого населення та підтримує постійний контакт з головами громад», — звернувся Володимир Нідзельський до присутніх.

Учасники заходу відмітили, що основне завдання проєкту — створення безпечного простору на території кожної громади й надання якісних поліцейських послуг її жителям. Відтак до кінця року всі територіальні громади мають підписати Меморандум про співпрацю з поліцією. Після чого кожен поліцейський офіцер громади пройде відповідне навчання у рамках міжнародної програми.

Окрім того, під час наради поліцейські з Київської та Сумської областей поділилися власним практичним досвідом реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», продемонстрували головам ТГ свої службові автомобілі та екіпірування поліцейських офіцерів.

За інформацією сайту Чернігівської ОДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button