Суспільство

До&після: чернігівка приголомшила результатом схуднення

Чернігівка Катерина Геращенко приголомшила всю Мережу своїми світлинами. За короткий час, а саме – за 6 місяців, дівчина схудла на 30 кілограмів.

Її тренер Борис Сташук опублікував фото «до» і «після», чим і здивував користувачів Мережі та знайомих Катерини.

Як дівчина стала на шлях спорту та які перепони долала, аби схуднути, вона розповіла в інтерв’ю журналісту ЧЕline.39080816_264513270831942_4944626067827589120_n

За словами Катерини Геращенко, все почалося десь на початку лютого.

— Одного ранку я прокинулася із розумінням того, що треба в житті щось змінити. Здавалось би, все добре і я щаслива, але чогось все-таки мені не вистачало, або, навпаки, щось було зайвим. Тому я й вирішила записатись на якийсь фітнес.

Почала шукати відгуки та розпитувати знайомих про студії. А мені порадили силові тренування в тренера Бориса Сташука. Хоча я хотіла піти до дівчини, бо якось соромилась хлопця. Але поради все-таки мене переконали, тож я вирішила спробувати.

Коли я потрапила до нього, то зрозуміла, що змінювати нікого не буду, це саме моя людина. Він виявився дуже простим, до того ж ще й чемпіон світу та неодноразовий чемпіон України з пауерліфтингу.

Згодом я зрозуміла, що у нього ще й до кожного учня свій підхід: знає, кому потрібне слово підвищеним тоном, а кому так, як, наприклад, мені, просто побитися об заклад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець “Х-фактора” з Чернігівщини показав вражаючий результат схуднення

Побилися об заклад – і започаткували великі зміни

-Загалом із парі все й почалося. Перші місяці ми тренувалися і він давав поради щодо харчування. Але я не дуже дослухалася, ігнорувала ту пораду, що не можна їсти солодкого, і постійно десь під’їдала цукерки.

За той час я вже скинула десь 13 кілограмів. А у травні ми з ним побилися об заклад, що я витримаю певний час без цукерок узагалі.

Перші кілька днів мені солодке постійно десь пахло, навіть снилося, що я злизую крем із тортів. А потім якось збайдужіла до нього. І кілограми почали танути в кілька разів швидше. Зараз моя вага становить 55 кілограмів.

Тому я вже перестаю худнути, а просто орієнтуватимусь на сантиметри. Всі мої вправи та харчування – під контролем тренера.

Зміни починаються з голови

Безумовно, дівчина стала для багатьох прикладом і мотиватором. За словами Катерини, у неї часто питають порад. Просять розказати той найпотаємніший секрет. Але насправді тільки тяжкий труд і щоденна робота можуть принести плоди й ту фігуру, якої ви бажаєте.

— Зараз часто звертаються по поради знайомі, родичі або на роботі. Батьки вже звикли, що в мене такий раціон. Не намагаються мне підгодувати, та й загалом я їм не мало, навпаки, разів 5-6 разів на день, просто більш правильну їжу, не смажену, не жирну.

Після «мінус 30 кілограмів» життя кардинально не змінилось, але багато чого змінилось у голові, тобто тепер я трохи думаю інакше і погляди мої стали іншими на деякі речі. Я стала більш впевненою в собі та й себе по-іншому тепер сприймаю.

Тому бажаю всім не боятися змін, ставити цілі та досягати їх. Це не так уже й складно, якщо цього дійсно хочеш.40342456_322223608528175_2939080368722018304_n

Наталі Солодовник

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Вы просто молодцы. Успехов вам во всем!

    1. И почему же не верите? Я 7 лет назад лично за полгода скинул 30 кг, но с другим тренером. Все реально, все в Ваших руках. Нужна только сила воли и терпение.

  2. Ні, не реклама.. просто дівчина реально завдячує мотивації тренера, то не згадать про нього просто несправедливо б було.

  3. Это правда!
    Если бы эта девочка не была моей соседкой, я бы тоже не поверила!

Back to top button