Суспільство

Догляд за волоссям в осінній період

Кожен з сезонів вимагає особливого догляду за волоссям: влітку потрібно захистити локони від ультрафіолетового випромінювання та спеки, взимку — від сухості та морозу, навесні — відновити після впливу обігрівальних приладів і підготувати до літа. А ось осінь — це період, коли дівчата помічають, як волосся починає страждати від сухості і ламкості, кудись пропадає витончений блиск.

Багато хто вважає, що потрібна екстрена реанімація, але скоріш за все достатньо буде лише налагодити базовий догляд. Наприклад, вибрати правильні шампунь та маску та купити кондиціонер для волосся Ів Роше. Не варто пропускати цей важливий етап догляду, якщо хочете врятувати локони від негативного впливу навколишнього середовища восени.

Що робити, щоб зберегти волосся розкішним навіть в осінній сезон?

Ви здивуєтеся, але навіть базовий догляд за волоссям здатен порадувати вас ефектною зачіскою з розкішними локонами. Візьміть на озброєння такі цінні рекомендації:

  • обирайте більш щадне, не агресивне очищення — зараз ваше волосся потребує дбайливого догляду, тому при виборі шампуню робіть акцент на зволоженні та живленні;
  • ніколи не пропускайте етап кондиціонування — підберіть відповідний засіб на сайті www.yves-rocher.ua по конкретній проблемі, цей мінімальний догляд здатен захистити та змінити на краще стан ваших локонів;
  • використовуйте незмивні засоби — вони не менш значущі ніж всі попередні продукти, такий склад захищає волосся від зовнішнього агресивного впливу.

Якщо за вікном температура навколишнього середовища падає, то варто подумати про наявність головного убору, який буде оберігати локони від вітру й опадів.

Секрети осіннього догляду за волоссям: красуням на замітку

Як би холодно вам не було, відмовтеся від миття голови гарячою водою, краще за все — теплою, яка не буде провокувати зайву роботу сальних залоз. На осінній період варто звести до мінімуму використання техніки для укладання, щоб уберегти волосся від посічених кінчиків та ламкості. Зараз йому необхідне глибоке зволоження, а техніка для укладки буде тільки забирати залишки вологи.

Таких простих порад вистачить, для того щоб миттєво побачити результат. Якщо ваше волосся зовсім тьмяне, ламке, сильно випадає, варто звернутися за допомогою до фахівця. Можливо, вам потрібно попрацювати з внутрішніми причинами, вашим організмом, щоб побачити зовнішні зміни.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button