Суспільство

Домашній інтернет та телебачення – дві сучасні послуги в одному пакеті

Планка сучасних вимог до якості таких цифрових послуг як домашній інтернет та телебачення значно піднялась, і якщо ви бажаєте отримати якість, швидкість та супутні сервіси за доступну ціну, можна скористатись пропозиціями від компанії IPnet.

Один з найбільших операторів підключення до мережі інтернет по швидкісній технології Ethernet працює на ринку з 2001 року і пропонує цікавий пакет послуг для домашніх та офісних користувачів. Компанія постійно вдосконалює своє технічне обладнання, тому наразі ви можете отримати швидкість підключення до 1 Гбіт/с. Цього вистачить для вирішення будь-яких задач всіх членів вашої родини, а резерв магістральної швидкості не призведе до її уповільнення, коли більшість мешканців будинку відпочивають за комп’ютером або користуючись сучасними технологіями IPTV для перегляду улюблених фільмів та телепередач за допомогою SMART-телевізорів та ТБ приставок на базі операційної системи Android.

Які переваги використання послуги домашнього інтернету та ТБ

Коли ви обираєте комплексну послугу підключення до інтернету та сервісу перегляду цифрового телебачення, в тому числі і каналів у HD-якості, ви отримаєте можливість не тільки користуватись сучасними послугами, але й економити. Так, у максимальному тарифному плані, який обійдеться вам лише у 330 грн. на місяць, ви отримаєте гарантовану фактичну швидкість підключення до 500 мбіт/с та можливість переглядати 175 TV каналів у цифровій якості.

При цьому керування тарифами та додатковими сервісами, які можна підключити та відключити для оптимізації вартості місячної абонплати та отримання лише тих послуг, що вам потрібні, відбувається дуже просто у вашому особистому кабінеті абонента компанії  IPnet.

Для своїх клієнтів телекомунікаційна компанія IPnet пропонує ряд цікавих, зручних та корисних сервісів, серед яких:

  • Антивірусних захист;
  • Послуга ТВ-архів, що дозволяє поставити трансляцію на паузу, або взагалі переглянути трансляцію по її завершенню;
  • Дешево взяти в оренду SMART приставку, що дозволить переглядати телепрограми та телевізорах будь-якого типу;
  • Підключити додаткові канали, що не включені у базову комплектацію пакету.

Крім того, в компанії IPnet дбають про комфорт своїх абонентів, тому, навіть якщо ви забули вчасно сплатити послугу, вона продовжить надаватись у кредит.

Більш детально з компанією IPnet, її діяльністю, тарифами та сервісами можна познайомитися на офіційному сайті ipnet.ua, щоб прийняти обґрунтоване рішення щодо підключення до сервісів одного з найбільших провайдерів міста Києва.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button