Суспільство

Допоможіть молодій чернігівці подолати рак

У Клименко Ольги Сергіївни трапилася біда. Все почалося з «пневмонії», яку лікували з січня 2019 року. І ось перед Великоднем, практично у свій день народження, як грім серед ясного дня – РАК!!! Аденокарцинома в/ч правої легені з метастазами в обидві легені та надключичні лімфовузли, 4 ступінь. Як сталося так, що лікарі лікували «пневмонію», а проґавили найстрашніший діагноз???

Олі 31 рік, у неї маленький син, який цього року закінчив перший клас. Оля пройшла обстеження в Чернігові, в Гомелі в обласному клінічному онкодиспансері та в Києві. Вже на 14.06.2019 призначено перший курс хіміотерапії в Києві. Вартість його становить приблизно 75 000 грн. Грошей більше немає, обстеження виявилися недешевими.

Будь-який ваш внесок на крок наблизить її до одужання. Оля сильна дівчинка, з великим прагненням жити, з великою впевненістю, що все закінчиться як страшний сон і вона ще буде танцювати на випускному свого сина!!!

Або ж хто-небудь може надати допомогу ліками, для першого курсу знадобляться: Циспластин 150 мг, Пеметрексед 1000мг, Авастин 500мг. На сьогодні передбачувана кількість курсів – 6.

Карта Приватбанку 4149 4390 1016 7546 Клименко Ольга Сергіївна

Ще статті по темі

Back to top button