Суспільство

Допоможіть врятувати сина: не будьте байдужими

Біда стукає не питаючись. Ось і в родину Коваленок із Носівки увійшла вона п’ять років тому, коли син на роботі втратив свідомість, переживши клінічну смерть. Завдяки оперативному наданню допомоги медиками , тоді вдалося повернути його до життя, проте воно вже стало зовсім інше: з постійними кризами, загостреннями, прийомом великої кількості дороговартісних ліків. Син постійно обстежувався.

Перебував під наглядом фахівців у столиці, в обласному кардіоцентрі, однак щоразу висновки медиків невтішні: стан Станіслава постійно гіршає, а його велике в прямому розумінні серце потребує інплантації кардіостимулятора, без якого шансів на життя у нього просто немає. Останні кілька поїздок до лікарів стали для родини справжнім випробуванням: будь-які спроби лікарів покращити стан здоров’я не дають результатів. Єдина надія на операцію, яка просто непосильна для носівської родини: лише кардіостимулятор має вартість 200000 гривень.

Чоловік за рік отримав вже другу групу інвалідності і мізерну пенсію, якої не вистачає навіть на упаковку одних з багатьох ліків, які має приймати щодня. Його батьки пенсіонери. Але вони вірять, що знайдуться небайдужі люди, які допоможуть, відгукнуться на цей крик зболеної батьківської душі.

Кожна копійка важлива. Не будьте байдужими!

Рахунок № 26203500518562 для благодійних коштів на лікування носівчанина Станіслава Коваленка відкритий в Ощадбанку на ім’я його батька Олександра Івановича Коваленка.

Дякуємо за розуміння і підтримку.

Ще статті по темі

Back to top button