Суспільство

Дороги Чернігівщині розчищає 18 одиниць техніки

Цього тижня на Чернігівщину прийшла морозна погода з опадами. У неділю та понеділок був дощ та сніг, після чого у ніч на вівторок температурні показники різко впали майже до мінус 10 градусів.

Про це повідомляє пресслужба САД у Чернігівській області.

Для ліквідації наслідків негоди та забезпечення проїзду станом на вечір 22 грудня працювало 18 одиниць техніки та 23 робітники підрядних дорожніх організацій. З ночі до ранку 23 грудня у роботі було 12 механізмів та 9 працівників. Проводили обробку покриття чистою сіллю та піщано-сольовою сумішшю. 36 одиниць спецтехніки та 46 працівників — на чергуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сновську у результаті пожежі підліток отруївся чадним газом

На зимовий період дорожнє господарство області перебуває у режимі цілодобового чергування. За необхідності, проводяться роботи з обробки покриття протиожеледними матеріалами. У першу чергу техніка виїзджає на дороги з найбільшою завантаженістю. Це міжнародні, національні та регіональні, далі — територіального значення.

23 грудня на 8:00 годину по Чернігову температура повітря становила -11,3° морозу, вітер 4 м/с, вологість 87 %, тиск 757 мм рт. ст. Сьогодні по Чернігову — вдень хмарно с проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний 5-10 м/с. Температура 7-9º морозу . По Чернігівській області — мінлива хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний 5-10 м/с. Температура вночі 12-17º, вдень 5-10º морозу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button