Суспільство

ПриватБанк на Чернігівщині привітав дітей-сиріт з Міжнародним днем захисту дітей

Будь-яке свято  з нетерпінням чекають всі діти. А особливо Міжнародний день захисту дітей актуальний для хлопчиків і дівчаток, що в силу життєвих обставин залишились без батьківської опіки, любові та захисту.

В цьому році директор ПриватБанку Чернігівського Регіонального Управління Бойко Ася Валентинівна привітала дітей-сиріт школи-інтернату в с. Комарівка, Борзнянського району Чернігівської області та дітей-сиріт Борзнянської спеціалізованої школи — інтернату І-ІІІ ст. Ася Валентинівна разом з народним депутатом України Валерієм Миколайовичем Давиденко особисто завітали до обох інтернатів для вручення подарунків. Дітям подарували солодощі та побутову техніку (телевізор).

1

Діти були дуже захоплені і здивовані такою приємною несподіванкою, адже вони давно мріяли про такий великий телевізор, а велика кількість печива і різноманітність цукерок порадувала навіть самих вибагливих ласунів.

2

Цього ж дня привітання та подарунки від ПриватБанку отримали вихованці КЗ «Прилуцький навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради і КЗ МСЗ «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія» Чернігівської обласної ради.

 

Діти підготували для всіх присутніх чудові номери, які розкрили таланти дітей. Тут були і пісні, і танці, і читання віршів, і театральні міні-вистави.

8

Оченята всіх дітей випромінювали радість, бо вони влаштували справжнє свято для почесних гостей.

3

ПриватБанк у Чернігові живе суспільним життям, бере активну участь у соціальних проектах та кожен рік робить дітям-сиротам приємні подарунки.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button