Суспільство

Дороги області розчищають від снігу

З вечора 29 січня у Чернігівській області йде мокрий сніг. Дорожнє господарство області працює цілодобово. Сніжити почало зі сторони Києва, о 18:47 29 січня до нашого диспетчера надійшов сигнал про опади з посту у Кіптях. Станом на 06:00 на дорогах державного значення працювало 85 одиниць спецтехніки та 104 дорожники.

Покриття обробили 103 тоннами чистої солі та 599 тоннами піщано-сольової суміші. Температура зранку 0…+1, мокрий сніг. За ніч випало в середньому 2-5 сантиметрів снігу, в деяких районах. Впродовж ночі повідомлень про суттєві ускладнення руху не надходило.

Зранку техніка продовжує працювати, а сніг продовжує йти. Покриття мокре, оброблене. На окремих ділянках доріг продовжують прибирати снігову кашу.

На 30 січня по Чернігівській області синоптики повідомляють про небезпечне метеорологічне явище І рівня небезпечності (НМЯ І). Зокрема, по Чернігову та місцями по області очікується значний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, вдень посилення вітру до 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

Шановні водії, зважайте на погоду! У разі суттєвого ускладнення метеоумов, радимо утриматися від поїздок на далекі відстані. На зимовій дорозі дотримуйтесь правил безпеки дорожнього руху! Водіям рейсових пасажирських автобусів наполегливо рекомендуємо уточнювати інформацію про стан проїзду у нашій диспетчерській службі.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах загального користування державного значення та надання інформації про стан проїзду Служба автодоріг у Чернігівській області має цілодобову гарячу лінію:

(0462) 661893 — зі стаціонарного;

0952714374 — з мобільного.

На випадок погіршення погодних умов, на автодорогах області визначені місця відстою транспортних засобів у зимовий період.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Прес-служба САД у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button