Суспільство

Дорожники Чернігівщини покращують проїзд ще однією важливою дорогою

Продовжується робота із забезпечення транспортного зв’язку північних районів Чернігівщини з обласним центром. Одна з важливих у цьому сенсі доріг – траса Н-27, якою здійснюється доставка життєво необхідних товарів для мешканців Городнянщини, Менщини, Сосниччини, Корюківщини, Новгород-Сіверщини.

Про це повідомляє пресслужба САД у Чернігівській області.

У 2022 році дорожники мали масштабні плани з відновлення цієї дороги. Ще у 2021-му розпочали ремонт 20-кілометрової ділянки по Новгород-Сіверщині та облаштування WIMу біля Чернігова. Цьогоріч планували ці роботи продовжити, також відремонтувати ділянку 1-ї категорії по Чернігівському району та ділянку 2-ї категорії, що сполучає Менщину та Сосниччину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завершується прибирання завалів зруйнованого мосту через Десну

У лютому російські війська вторглися на територію Чернігівщини, окупувавши окремі населені пункти, розгромили вщент село Новоселівка, розташоване по цій трасі на підході до Чернігова.

У квітні після деокупації області на трасі Н-27 дорожники наводили лад на ділянці по Чернігівському району, яка постраждала найбільше. Для покращення гуманітарної ситуації відновлено рух через тимчасові переправи біля зруйнованих мостів, прибрано сміття та залатані вирви від розірваних снарядів. Зараз продовжується робота по Менському району, здійснюють ямковий ремонт гарячим асфальтобетоном.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button