Суспільство

Дорожники приділяють особливу увагу стану автодороги Київ — Вишгород — Десна – Чернігів

Дорожники Чернігівщини моніторять стан дороги Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів. За необхідності, проводять додаткові роботи з покращення проїзду.

Про це повідомляє пресслужба САД.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дог-тренери з Чернігова евакуювали з бойових точок понад 200 собак та котів

Після деокупації області, суттєва увага прилідяється альтернативним маршрутам руху транспорту між Черніговом та Києвом. Навесні на дорозі Р-69 збудували дві тимчасові переправи біля зруйнованих мостів. Улітку завершили аварійний ремонт по всій протяжності ділянки по Чернігівській області. Ямковий, ліквідацію дрібних пошкоджень пневмо-струменевими машинами, близько 20 ділянок відремонтувано суцільним шаром асфальтобетону. Далі наноситься розмітка.

Наразі дорожники продовжують виконувати точкові ремонти, адже дорога приймає на себе суттєве транспортне навантаження. На ділянках зі старим покриттям утворюються нові пошкодження. До того ж, цьогоріч на час спеки, як раніше, по області не вводилося температурне обмеження для руху вантажівок, що також вплинуло на старе покриття. Та головне у наш час — це доставка вантажів для життєзабезпечення області.

Цього тижня на окремих локаціях відремонтовано прикромкові ділянки, які зазнали руйнувань.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button