Суспільство

Доставка піци від знаменитого ресторану Monopizza

Популярний ресторан «Монопіца» пропонує безкоштовну доставку піци в Чернівцях. Головний принцип закладу – готувати швидко, але при цьому якісно, ​​з дотриманням італійських традицій.

Ресторан Monopizza – найкраща піца в Чернівцях

Тут готують піцу на основі класичної рецептури. У неаполітанському варіанті це тонкий корж невеликого розміру з бортиками. Начинку викладають рівномірно, підбираючи гармонійні поєднання продуктів. Обов’язковим інгредієнтом служать томати і моцарела.

Концепція ресторана «Монопіца» побудована на принципах здорового харчування:

  • використанні натуральних і свіжих інгредієнтів;
  • тіста з цільнозернового борошна з додаванням оливкової олії і закваски замість дріжджів.

Процеси максимально автоматизовані. Завдяки цьому якість не залежить від настрою піцайоло. Піца виходить смачною і соковитою, а випікання займає не більше 15 хвилин.

Асортимент ресторану

Основне меню представлено італійською піцою. Начинка найрізноманітніша: від давно звичних і улюблених смаків до незвичайних поєднань:

  • груша з сиром дор блю;
  • тунець з маринованими цукіні;
  • прошутто з грушею та ін.

Ресторан «Монопіца» не забуває i про вегетаріанців. Вони зможуть оцінити класичну «Маргариту», а також піцу з крем-сиром і запеченим перцем.

Серед найбільш соковитих і м’ясних доступні варіанти:

  • 4 м’яса;
  • Козацька;
  • Фермерська;
  • Барбекю.

При бажанні страву можна доповнити своїми інгредієнтами. Крім того, Monopizza пропонує спробувати справжнiй італійський хліб – фокачу.

Знижки та акції

Піцерія Monopizza надає знижки на деякі з позицій основного меню. Зазвичай це 2-3 піци, які можна придбати з вигодою до 70%. Причому асортимент регулярно оновлюється. Тут можна зустріти як скромну «Пепероні», так і вишукану начинку з прошуто і грушею.

Інші акції «Монопіци»:

  • «Даруємо -20%» – знижка з нагоди дня народження. Доступна по промокодом, який можна активувати за 3 доби до і після урочистої події. Для підтвердження дати потрібен паспорт.
  • «Монопіца в подарунок» – одноразовий промокод на безкоштовну піцу до основного блюда. Діє при оформленні першого замовлення через мобільний додаток.

Піцу заклад доповнює маленьким, але від того не менш приємним компліментом. У кожній коробці від Monopizza ви знайдете безкоштовний сирний соус для бортиків.

Умови і термін доставки

Ресторан «Монопіца» здійснює прийом замовлень з 10:00 до 22:00. Мінімальна сума – 150 гривень.

Способи оплати:

  • готівкою;
  • банківською карткою Visa або MasterCard.

Доставка по місту Чернівці абсолютно безкоштовна. При цьому замовлення можна оформити на сайті або через мобільний додаток. А також розрахуватися онлайн або безпосередньо при отриманні.

В середньому очікування не перевищує півгодини. Трохи довше доведеться їхати до клієнтів з Шевченківського та Першотравневого району, а також з північної частини Чернівців. Але навіть в цьому випадку страви привезуть протягом 1 години.

Можливий самовивіз. Оформіть замовлення мінімум за півгодини до його отримання, щоб пізніше забрати гарячу страву. А для тих, хто не може або не хоче їхати в ресторан, доступна послуга відкладеної доставки. Просто вкажіть, куди і в який час привезти піцу: кур’єр буде хвилина в хвилину.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button