Суспільство

ОБРАТИ КОВАНІ ВОРОТА З ХВІРТКОЮ В ЛУЦЬКУ ДОПОМАГАЮТЬ СПЕЦІАЛІСТИ BRAMA-MARKET.LVIV.UA

Кожен власник приватного будинку бажає створити надійний захист своєї території та зробити в’їзд до будинку максимально привабливим. Більш за все привертають увагу ковані ворота з хвірткою, але щоб брама відмінно поєднувалась з маєтком, слід враховувати багато аспектів. Як правильно обрати оформлення вуличної системи, розкажуть співробітники «BRAMA MARKET».

 ВІДКАТНІ ЧИ РОЗПАШНІ В’ЇЗНІ КОВАНІ ВОРОТА: ЯКІ КРАЩЕ СТАВИТИ НА ПОДВІР’Я?

Вибір залежить від особливостей території, розміру приватної ділянки, під’їзних шляхів або побажань клієнта. Звісно, традиційними брамами вважаються двостулкові, які відрізняються більш простою конструкцією та монтажем. Але інколи буває так, що при відкритті системи просто не вистачає місця перед проїжджою частиною чи всередині двору. В такому випадку відмінно підходять більш сучасні вуличні ворота з ковкою зсувного типу. Вони встановлюються на фундаменті вздовж паркану та кріпляться прямо на нього: при відкритті полотно відкочується  в бік за рахунок роликів, не створюючи перешкод на в’їзді.

МЕТАЛЕВІ ВОРОТА У ДВІР: ПЕРЕВАГИ

Ковані брами зазвичай виготовляють із заліза, чавуна чи сталевих сплавів. Дані матеріали стійкі до деформації, мають довгий термін служби та добре протистоять різним кліматичним умовам. Вони не вибагливі у догляді, тому металева система завжди буде виглядати привабливо: достатньо лише вчасно очищувати її від бруду та за необхідністю підфарбовувати.

Ковані брами на замовлення відрізняють ексклюзивним дизайном, оскільки зазвичай вони виготовляються в одному екземплярі з урахуванням архітектури будинку та побажань клієнта. Для виконання “мереживного” оздоблення використовують алюміній, мідь чи титан, а ось чавун не підходить для кування — з нього роблять литі деталі. Це цінні метали, тому їх застосування при оформленні полотна може вплинути на кінцеву вартість товару.

V'yizni kovani vorota: hudozhne oformlennya vulichnih sistem u Lutsku

ДО ЯКИХ ТИПІВ ЗАБОРІВ ПІДХОДЯТЬ ВУЛИЧНІ ВОРОТА З КОВКОЮ?

Такі брами добре поєднуються з будь-якими парканами: цегляними, дерев’яними, кам’яними або з профільованого настилу. До речі, пересувне полотно чи стулки розпашної системи також можна оформити в одній стилістиці з огорожею, якщо в якості заповнення використати дерево, полікарбонат тощо. Ковані хвіртки зазвичай виготовляють сумісно з вуличною конструкцією, створюючи єдину композицію.

Для в’їзних систем пропонується безліч видів декору. Ковані елементи на воротах можуть бути ажурні, у вигляді різних фігур чи нагадувати рослинний мотив: все, що забажає клієнт. Що б ви не обрали, красиві металеві елементи багато десятиліть залишатимуться бездоганними: сучасні ковалі можуть створювати справжні шедеври, які завжди будуть актуальними.

ВИГОТОВЛЕННЯ ВОРІТ З МЕТАЛУ: ДИЗАЙНЕРСЬКІ РІШЕННЯ

Щоб правильно підібрати вуличну в’їзну систему до будинку, краще звернутися до фахівців. Професійні дизайнери допоможуть обрати стиль та відповідні матеріали, щоб ковані ворота з профнастилом чи іншим заповненням добре поєднувалися з екстер’єром оселі. Перед купівлею брами ви матимете змогу ознайомитися з 3D-проектом та переконатися, що  майбутній виріб гармоніюватиме з прибудинковою територією.

Vulichni vorota z kovkoyu z rozridzhennim zapovnennyam na zamovlennya u Lutsku

ЯК ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ВОРІТ З МЕТАЛУ В ЛУЦЬКУ?

Придбати ковану в’їзну систему ручної роботи можна в нашому інтернет-магазині. Зверніться до менеджера з продажу за телефоном: +38 (067) 112-18-69; +38 (050) 356-21-14. Він надасть консультацію та допоможе правильно оформити заявку на ковані ворота з деревом, полікарбонатом, суцільним чи розрідженим заповненням (на вибір).

Завітайте до виставкового салону «БРАМА МАРКЕТ Луцьк», щоб ознайомитися зі зразками металевої продукції більш детально. Термін виготовлення виробу на замовлення складає 14 днів. Доставка товару здійснюється по всій Україні.

CallBack

Реклама

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Народ я нарыл способ как без физ. нагрузок и диет сжигать калории и подкачаться дома. Пока опробовал только живот, за две недели убрал пивное пузо и уже проступают кубики, а у жены за неделю ушло пару сантиметров на талии. Мы просто в восторге от этого прибора, вначале не поверили, но решили проверить ведь цена вопроса копеечная. Теперь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал, это лучший подарок. А вычитал о нем в этом блоге —- http://tok.pw/miopres

Back to top button