Суспільство

Друга смерть великого артиста у Ніжині (Фото)

12 листопада 2011 року в Ніжині відбулося неординарне свято – відкриття пам’ятника видатному земляку Марку Бернесу з нагоди 100-річного ювілею.

У святковій атмосфері в театральному сквері в присутності численних гостей та мешканців міста під звучання пісень у виконанні Бернеса був відкритий пам’ятник.

Потім на знак цієї події гості висадили дерева. Свято продовжилось у приміщенні Ніжинського драматичного театру ім.Коцюбинського.

Фото Ігоря Волосянкіна
Фото Ігоря Волосянкіна

А сьогодні, на превеликий жаль, пам’ятника не стало. Уночі, злодії підло поцупили пам’ятник свого земляка. Звісно, заради грошей, яких їм завжди не вистачає та, мабуть, і ніколи не вистачить.

Бо вони – НЕНАЖЕРИ! Це нібито друга смерть великого артиста… Тож тепер справа за поліцією. Всі ми знаємо, що «шила в мішку не приховати». Десь воно все-таки вилізе.

Текст та фото з архіву Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Ради наживы? Вряд ли… Наблюдая за происходящими событиями в стране, наталкиваешься на другие причины подобного безобразия. И вообще, украсть скульптуру такого размера и веса не так то просто. В парке постоянно ходит патруль, гоняют молодежь за пиво. И о чудо! Как только совершается преступление такого масштаба никого в парке то и нет.
    Ну а если предположить что найдут виновных, откупятся. Такая у нас быдло-страна с вот такими быдло-людьми..

  2. Пусть ищут ба-а-альшую «крышу»! Кто-то прикрыл воров и собственно «распил» такой глыбы металла.

Back to top button