Суспільство

ДСНСники Чернігова попросили в Атрошенка заробітку

Під час ранкової наради в Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка начальник міського відділу Управління ДСНС України в області Петро Дьогтяр попросив очільника міста підзаробітку його службі, адже через фінансову скруту рятувальники мають чимало проблем в організації роботи пожежно-рятувальних підрозділів міста Чернігова.

За словами Петра Дьогтяра, за гроші, які вони прагнуть заробляти, рятувальники можуть виконувати низку робіт.

За кілька тижнів пожежно-рятувальні підрозділи м. Чернігова завершують ремонт автомобіля АКП-30 (колінчатий підйомник), що десять років не експлуатувався. Після завершення робіт ДСНСники зможуть, наприклад, допомагати комунальникам міста у виконанні робіт із ліквідації аварійних дерев, очищення дахів будинків від снігу та бурульок.

Також пожежно-рятувальні підрозділи мають можливість забезпечувати  роботу пунктів обігріву і польових кухонь при проведенні масових заходів, здійснювати обстеження територій перед початком будівництва на наявність вибухонебезпечних предметів.

«І це ще не весь перелік заходів, якими ми можемо бути корисними для мешканців нашого міста. Ми ж тим часом зможемо заробити собі хоча б на пальне, аби забезпечити роботу пожежно-рятувальних підрозділів», — зазначив Петро Дьогтяр.

Міський голова, вислухавши прохання, підтримав ідею чернігівських ДСНСників і пообіцяв допомогти їм роботою.

Ще статті по темі

Back to top button