Суспільство

Дві жінки намагалися підкупити чернігівських прикордонників

Чернігівські прикордонники двічі продемонстрували високий професіоналізм під час виконання службових обов’язків відмовившись від винагороди матеріального характеру.

Про це ЧЕline повідомив помічник начальника прикордонного загону — начальник прес-служби підполковник Олександр Дудко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівського ветлікаря затримали на хабарі у 1800 доларів (Фото)

Першого разу, 46-річна громадянка Республіки Білорусь у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Нові Яриловичі» намагалася «віддячити»  прикордоннику у розмірі 100 доларів США за безперешкодний пропуск через держкордон без дійсного поліса страхування витрат, пов’язаних з лікуванням COVID-19 та невстановлення мобільного додатку «Дій вдома».

Іншим разом, 38-річна громадянка України, що прибула в міжнародний автомобільний пункт пропуску «Сеньківка» з метою виїзду до Росії, намагалась підкупити прикордонника запропонувавши 3 тисячі російських рублів за безперешкодний пропуск її батька по недійсному паспорту.

Обох правопорушниць попередили про кримінальну відповідальність за статтею 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» Кримінального Кодексу України. Після прибуття до пунктів пропуску співробітників Національної поліції обох правопорушниць було передано правоохоронцям.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button