Суспільство

Дві жінки з Городні отримали посвідчення матері-героїні

Голова Чернігівської облдержадміністрації Олександр Мисник та голова обласної ради Ігор Вдовенко урочисто вручили жінкам-героїням посвідчення, нагрудні знаки та подарунки.

Вони відзначили й двох видатних матерів із Городні – Олену Шестак і Наталію Підосинову.

Олена Шестак виховала сімох дітей – чотирьох синів і трьох дочок. Старші вже працюють і навчаються у вищих навчальних закладах, двоє найменших – ще дошкільнята.

«Я з християнської родини, тому, звісно, хотіла багато дітей. Християнські сім’ї повинні бути великими, однак ми з чоловіком нічого не планували – на все воля Божа. Діти – то найбільша наша радість, вони дуже дружні, в усьому допомагають одне одному і нам із чоловіком», – зазначила мати-героїня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній ув’язнений виховує 13 дітей й опікується реабілітаційним центром на Чернігівщині

Багатодітне подружжя виховує своїх дітей самостійно, бо не має вже ані бабусь, ані дідусів. Та у щільному графіку все ж віднаходять час для того, щоб відпочити на річці та з’їздити до лісу по ягоди чи гриби.

Наталія Підосинова виховала п’ятьох дітей. При цьому мамою їй довелося бути як удома, так і на роботі – все своє життя вона пропрацювала нянею в дитячому садку №4. Всі її діти – вже дорослі люди, які знайшли своє місце в житті, всі вже подарували матері онуків.

«У нас є непохитна традиція – вся наша родина збирається разом на Різдво. А це – п’ятеро дітей із невістками та зятями, дев’ять онуків. Удома тоді гамірно та весело і, як ніколи, затишно й тепло», – розповіла Наталія. Вона також наголосила на особливій дружності своїх дітей.

52011348_525672384593460_3524738127769894912_n

Джерело: Новини Городнянщини

Ще статті по темі

Back to top button