Суспільство

Двоє вчителів з Чернігівської області увійшли до ТОП-50 вчителів України

Двоє вчителів з Чернігівської області увійшли до ТОП-50 національної освітянської премії для вчителів — Global Teacher Prize Ukraine.

А саме: Алла Єрмоленко та Людмила Безсмертна. Вони мають можливість отримати приз у чверть мільйону гривень.

2020-08-15_200837

Людмила Безсмертна

Населений пункт: місто Чернігів

Навчальний заклад: Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3

Предмет: Англійська мова

Людмила отримала звання «Відмінник освіти України». За її плечима участь у програмі «Українські лідери європейської освіти» та друк статті «Interactive methods» у газеті English. Серед її учнів є з десяток фіналістів міжнародного конкурсу FLEX, котрі навчалися в школах США, дехто з них вже навчається там в університетах. Також Людмила представляла Чернігівську область на семінарі Британської Ради для вчителів англійської мови.

«Найбільш значущими для мене є визнання та подяка від моїх учнів і батьків, їхнє бажання піти моєю стежиною педагога, визнання, що мій предмет їм потрібний, що «пройшовши через мої руки», вони отримують впевненість у собі і не соромляться розмовляти з іноземцями та подорожувати різними країнами».

2020-08-15_200810

Алла Єрмоленко

Населений пункт: місто Сновськ Чернігівської області

Навчальний заклад: Сновська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1

Предмет: Всесвітня історія, Громадянська освіта, Історія України, Правознавство

Алла працює над питанням «Формування інформаційної компетентності на уроках історії в процесі використання візуальних джерел інформації в поєднанні з ІКТ». Має власні авторські доробки на цю тему. Її учні є переможцями всеукраїнських конкурсів-захистів наукових робіт від МАН. Має нагороди від Верховної Ради України та Міністерства освіти і науки України.

«Школа повинна навчити дитину реагувати на зміни, розуміти, які процеси відбуваються в навколишньому світі. Ключовими навичками для цього повинні стати знання і розуміння технологій, здатність вижити в щільно заселеному і часто токсичному інформаційному полі, уміння концентрувати й утримувати увагу в умовах постійного інформаційного перевантаження».

Національна премія Global Teacher Prize Ukraine існує з 2017 року, створена громадською спілкою “Освіторія”. Вчителі, які застосовують інноваційні освітні практики, мають значні досягнення в професійній сфері, виховують громадян світу, цінують свою роботу та яких відзначають колеги й спільнота.

Переможця оголосять у Міжнародний день вчителя, 3 жовтня 2020 року, винагородять призом у 250 000 гривень та ще безліччю корисних та приємних подарунків від партнерів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button