Суспільство

Ексклюзив: з’явилися картини-розмальовки по номерах з краєвидами Чернігова

Ексклюзивні картини-розмальовки по номерах з краєвидами Чернігова можна придбати у комунальній книгарні нашого міста «Будинок книги». Картини по номерах — це полотно, на якому нанесений малюнок з пронумерованими фрагментами. Кожен з них треба зафарбувати фарбою з відповідним номером, що у кінцевому підсумку утворить цілісний малюнок. Популярності такі картини набули ще кілька років тому, що зробило їх дуже актуальним та затребуваним подарунком.

У минулому році в «Будинку книги» вперше з’явилися в продажу картини-розмальовки з зображеннями історичних місць Чернігова. 200 картин з двома різними сюжетами розкупили за кілька місяців, тому була замовлена друга партія таких картин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дзеркальна дата»: скільки молодят одружилися на Чернігівщині

— Ми підібрали дві картини маслом чернігівського художника Володимира Наталушка і викупили у нього права на використання зображень його робіт. Після чого замовили у компанії «Ідейка», яка є великим виробником картин за номерами, розробку картин-розмальовок з сюжетами Чернігова. У підсумку компанія виготовила 100 картин з зображенням гармати на фоні Єкатерининського храму на Валу та 100 картин з зображенням Спасо-Преображенського собору. Ми спеціально підбирали осінні мотиви для того, щоб картина була насичена яскравими помаранчевими та жовтими кольорами. Варто відзначити, що ці картини більше ніде не продають окрім «Будинку книги». Це наш ексклюзив. Вартість картин-розмальовок по номерах з чернігівськими сюжетами — 162 гривні. Дешевше ніж інші картини такого ж розміру (40 на 50 см) на 60 гривень. До комплекту входить полотно, акрилові фарби, три пензлики та паперова підказка з номерами, — розказала заступниця директора КП «Будинок книги» Наталія Апанасько.

На сьогоднішній день картини обидва варіанти картин з чернігівськими пейзажами є у наявності. За словами Наталії, чернігівці з задоволенням купують картини-розмальовки, як для себе, так і на подарунок.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button