Суспільство

Ексмер Рудьковський проголосував у Чернігові

Колишній міський голова Чернігова, нардеп і міністр транспорту Микола Рудьковський голосував у Чернігові. Це його перша публічна поява після півторарічного ув’язнення у Російській Федерації, повідомляє «Суспільне».

Близько 10-ї ранку він приїхав голосувати на дільницю, що розташована в приміщенні Дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині спостерігається дуже низька явка виборців

У коментарі «Суспільному» повідомив, що не збирається повертатися в політику, бо обіцяв це батькам. Приїхав голосувати до Чернігова, адже досі тут прописаний, і вважає це громадянським обов’язком.

Нагадаємо, Микола Рудьковський – міністр транспорту та зв’язку часів президентства Віктора Ющенка та ексголова Чернігівської міської ради. Поїхав з України у 2014 році.

У травні 2018 року стало відомо, що його в Дубаї затримала міграційна служба ОАЕ через підроблений паспорт громадянина Іраку.

У вересні 2018 Миколу Рудьковського затримали в Російській Федерації за напад на посольство РФ у Києві. За версією слідства, у червні 2014 року під час демонстрації він жбурнув камінь у будівлю посольства.

У квітні 2020 року Микола Рудьковський вийшов із російської в’язниці та повернувся до України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button